Chleba fermentovaný

Chleba je pro náš národ základní potravina. Pokud řeknu v práci klientům, že mají na nějakou dobu vypustit ze svého jídelníčku chleba a pečivo, většina reaguje naprosto stejně: a co budu jíst? Chleba je jediná potravina, které se člověk nikdy nepřejí. Je to tak... chleba je každodenní součástí naší stravy. Zvlášť ten náš, z chlebové mouky, slaný, vonící kmínem.
Fermentovaný chleba se svými vlastnostmi velmi blíží chlebu kváskovému. Recept je založený na dlouhém kynutí, které trvá minimálně dvanáct hodin a je aktivováno velmi malým množstvím droždí. 
Kurz trvá cca 1,5 hodiny a odvezete si voňavý vlastnoručně upečený chleba.

Přihlásit se zde

Chleba se škvarkama
Chleba se škvarkama
Vytvořte si webové stránky zdarma!